Connecting Healthcare

Wat we doen

Vanaf het allereerste begin is betere uitwisseling van medische gegevens ons doel geweest. Waarom? Wij geloven in betere zorg door het effectief verbinden van zorgorganisaties, zorgverleners en patiënten. Door hen op eenvoudige wijze in staat te stellen om informatie veilig met elkaar te delen. Zonder dat data handmatig ingevoerd hoeft te worden of er in meerdere systemen tegelijkertijd wordt gewerkt. Als marktleider zeker niet zonder succes. Door de jaren heen zijn de technieken veranderd, maar onze basis is onveranderd gebleven. Gebaseerd op (internationale) standaarden, naadloos geïntegreerd binnen bestaande processen en het eigen informatiesysteem. Zonder grote aanpassingen aan de huidige IT-omgeving.

> 100.000

Aangesloten zorgverleners op de grootste digitale zorgcommunity van Nederland

> 13.000

Zorgorganisaties gebruiken dagelijks onze producten en diensten

 

> 250

Verschillende informatiesystemen gekoppeld

 

> 65 miljoen

Berichten worden jaarlijks veilig elektronisch uitgewisseld tussen zorginstellingen

> 500 duizend

Patiëntendossiers worden jaarlijks veilig elektronisch overgedragen tussen huisartsen

> 5 miljard

Berichten worden jaarlijks elektronisch uitgewisseld tussen systemen in zorginstellingen

Hoe we het doen

Niemand doet wat wij doen en de manier waarop we het doen. Er is meer voor nodig dan een slim idee om in de zorg op landelijke schaal gebruikte producten en diensten te realiseren. Het vergt bloed, zweet en tranen. En heel, heel veel ervaring bij implementaties. Maar bovenal passie en lef.

Als dé “koppelaars” in de zorg zit interoperabiliteit in ons bloed. Interoperabiliteit is sinds het prille begin onze topprioriteit en zal ook altijd zo blijven.

Wij beschikken over een uniek portfolio van betrouwbare en bewezen producten voor elektronische communicatie en integratie. Hiermee verbinden wij zorgverleners en hun systemen in de zorginstelling, tussen zorginstellingen en met de patiënt. Veilig en volgens de regels. Zonder datalekken en bochtjes af te snijden op het gebied van privacy.

In de zorginstelling

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Tussen zorginstellingen

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Met de patiënt

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Hot Topics

Werken bij VANAD Enovation

Kom samen met ons de zorg verbeteren door beter te verbinden

Nieuws