Blue Prism - robotic proces automation in de zorg

Benieuwd hoe?

Of het nu gaat om patiëntregistratie, dataconversie of financiële transacties, de dagelijkse praktijk is dat duizenden medewerkers binnen zorgorganisaties repeterende werkzaamheden handmatig uitvoeren. Processen zijn hierdoor kostbaar, tijdrovend en foutgevoelig. Traditionele integratieoplossingen vergen vaak betrokkenheid van veel partijen in de keten en dat maakt ze kostbaar. Robotic process automation software van Blue Prism biedt de oplossing. Blue Prism is een software robot die de handelingen van een menselijk gebruiker via de user interface van een computerapplicatie nabootst. De software robot werkt via de user interface net zoals een menselijke gebruiker dat ook zou doen, hierdoor is geen back-end integratie nodig om te automatiseren. Dit scheelt tijd en geld.

Productiviteit

Uw robot werkt 24/7

Kwaliteit

Uw robot maakt geen fouten

Arbeidsvoldoening

Uw medewerkers kunnen werk doen dat echt nodig is

Compliant

Uw robot monitort en rapporteert

Kostenbesparend

Procesoptimalisatie werkt kostenbesparend

IT-onafhankelijk

Robotic proces automation is voor en door de business

Efficiënter werken en besparen met virtueel personeel

Onze Klanten

  • Lex de Grunt

    Bestuurslid GGZ WNB

    “De administratieve lastendruk in de GGZ is in de afgelopen jaren exponentieel toegenomen. Er wordt van ons, en vooral van onze hulpverleners, steeds meer gevraagd wat betreft registratie, metingen en verantwoording. Wij proberen de tijd die wij daaraan besteden zoveel mogelijk te beperken, zodat dit niet ten koste gaat van de tijd voor onze cliënten.''

Start vandaag

Bedankt voor je bericht

Het formulier is verzonden

FAQ Veel gestelde vragen

Wat is Robotic Process Automation?

Robotic Process Automation is een manier van automatiseren waarbij een computer of machine het werk exact zo uitvoert zoals een mens dat zou doen.

Is Robotic Process Automation hetzelfde als screen scaping of macro’s?

Nee, Robotic Process Automation is een nieuwe generatie en komt voort uit oudere technologieën zoals screens scaping en macro.

Hoeveel kost Robotic Process Automation?

Een volledig en goed geprogrammeerde robot kost ongeveer 1/3 van een reguliere medewerker.

Hoe past Blue Prism in mijn IT-architectuur?

Blue Prism (robot) staat naast de bedrijfs IT-architectuur. Dit geeft flexibiliteit en snelheid. De robot acteert op een aparte machine of VM naast de reguliere medewerkers.

Neem vandaag nog contact met ons op