)

17 juli 2017

Ons van NEDAP Healthcare gekoppeld met ZorgMail!

Wij zijn heel blij om te kunnen vertellen dat Ons® van NEDAP Healthcare ook een koppeling heeft gerealiseerd met ZorgMail! NEDAP Healthcare is 12 jaar geleden begonnen met het automatiseren van registratie verantwoording in de zorgsector en zijn nu uitgegroeid tot marktgroepleider in technologische oplossingen voor de Zorg.

De Ons® software van NEDAP maakt het mogelijk dat zorgmedewerkers in de VV&T, GHZ en GGZ zelfstandig hun werk kunnen uitoefenen met alle benodigde tools voor informatievoorziening, samenwerken en verbinden. Het mooie van Ons® is dat het programma ook te gebruiken is door familie of kennissen van de cliënt om zo op afstand op de hoogte te blijven van de zorg en de ontwikkelingen van de cliënt. Inmiddels zijn er meer dan 80.000 zorgmedewerkers die gebruik maken van hun software, waaronder veel ZorgMail gebruikers. 

ZorgMail ondersteunt deze software met een koppeling in twee richtingen. Ons® kan zowel berichten verzenden als ontvangen. 

Aan de basis van ZorgMail staan de 13.000 aangesloten zorgorganisaties, 250 gekoppelde informatiesystemen, 40.000 mailboxen en 750 gekoppelde maildomeinen. De vele tienduizenden deelnemende zorgverleners maken ZorgMail tot dé standaard voor veilige gegevens-uitwisseling in de zorg.

Met ZorgMail kunt u direct met al deze collega zorgverleners informatie uitwisselen via EDI,  FileTransfer,  e-mail, chat en beeldbellen. Of een combinatie ervan. Hierin schuilt de kracht van ZorgMail. Voor iedere situatie heeft ZorgMail een geschikte oplossing. Kijk voor meer informatie op www.zorgmail.nl.